HTML

Pörkölt cica

Pörkölt cica mindennapjait követhetitek nyomon a blogon

Friss topikok

  • MacskaJancsi: Szia, nagyon aranyos a cica! Nagyot nőtt,gratulálok. A macsek valóban éjszakai állat de előbb - ut... (2009.04.22. 07:15) Nem tudom, ki hogy van vele...
  • Krizzta: sajna már többször támadt ingerenciám megharapdálni...;-) (2009.01.30. 19:39) Csak képekben
  • Krizzta: @sobori: nincs baj a pancsolással egyébként, nem azt akartam, hogy abbahagyja, csak mégis lehessen... (2009.01.17. 18:06) Help!!!

Linkblog

2008.11.16. 07:49 Krizzta

Gyorsan megy az idő...

...de Pöri minden akadályt jól vesz. Azóta már túl van az első két oltásán, vett részt 10 fős gyerekzsúron, és nő, nő, nem mondom, kicsit rosszalkodik is már, de egyébként nagyon jó cicc. Nem szokott hangosan nyávogni, de az állatorvosnál aztán kiereszti a hangját, utána pedig ha hazaérünk, alszik vagy másfél órát, kipihenni a stresszt;-). A buli elején beraktam a hálónkba, nehogy sokkot kapjon az egyszerre simogató-visítozó gyerekektől, de mikor egy jó alvás után kijött a zsivajba, nagyon barátságos volt, hál'Istennek a gyerekek sem nyúzták-húzták,  de nem bújt el előlük, nem fújt, nem karmolt. Tette a dolgát, beállt ő is játszani.

Ja, túlvan az első vizes élményen, elvégre maine coon vagy mi a szösz:-). Amúgy is szeret a fürdőben lenni, aludt már a mosdóban, kádban, mászkál a kád alatt, meg a wc-je is ott van, de már többször szemezett a kádban csobogó vízzel, pénteken be is avatta magát: még nem ért hasáig a víz, de miután kétszer leszedtük a kád széléről, harmadszorra sikerült belemennie, és nem tűnt riadtnak, vagy ilyesmi, nem kepesztett kifelé, úgy kellett kiszedni, megtöröltük és egy kicsit meghajszárítóztuk. Ezen is ki voltam akadva, mármint hogy hagyta magát fujatni, mert a régi cicáim egyike sem bírta, még a helységből is kimenekült! Na ő nem, szépen hagyta, hogy a lábait megszárítsuk. Nyáron, addigra már nagy lesz, a kánikulában majd vehet hűsítő fürdőt, ha szeretne...;-)

Kütyümániás, szeret a billentyűzeten aludni, és nem egyszer beül a tv elé, közelről követi az eseményeket. Szeret háton feküdni, magasba nyújtott mancsokkal, képek később mellékelve.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://porkolt.blog.hu/api/trackback/id/tr55771381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása