HTML

Pörkölt cica

Pörkölt cica mindennapjait követhetitek nyomon a blogon

Friss topikok

  • MacskaJancsi: Szia, nagyon aranyos a cica! Nagyot nőtt,gratulálok. A macsek valóban éjszakai állat de előbb - ut... (2009.04.22. 07:15) Nem tudom, ki hogy van vele...
  • Krizzta: sajna már többször támadt ingerenciám megharapdálni...;-) (2009.01.30. 19:39) Csak képekben
  • Krizzta: @sobori: nincs baj a pancsolással egyébként, nem azt akartam, hogy abbahagyja, csak mégis lehessen... (2009.01.17. 18:06) Help!!!

Linkblog

2009.10.05. 02:15 Krizzta

még pihi

Szólj hozzá!


2009.10.04. 08:38 Krizzta

megáll az eszem tőle ;)

Szólj hozzá!


2009.10.03. 15:34 Krizzta

cukik

Szólj hozzá!


2009.10.02. 09:55 Krizzta

Szólj hozzá!


2009.09.16. 15:43 Krizzta

mai

Nem tehetek róla, könnyebb akkor fotózni a macskát, ha nyugton van:) Elpihenget gyereklábon... 

Ez a szupermen-póz (vagy szuperket?):  Haggyámá' ejtőzni-nézés Horrormacska:D

Na jó, nem horror, csak nagyon alszik (ha hagyjuk)

Imádom az állát, olyan, mintha pörköltszaftos lenne;-)

Még valami, ha nevetni akartok, nézzetek el a cuteoverload.com-ra, zizi macskás videókat gyűjtöttek csokorba, sírva röhögtünk tegnap este!!!

Szólj hozzá!

Címkék: alvós cuteoverload


2009.09.15. 10:37 Krizzta

A tegnapi és a ma reggeli adag

Mostanában a kedvenc lustizó helye a kanapé támlája, mint a nagyok a faágon...

Szólj hozzá!


2009.09.13. 16:04 Krizzta

Megpróbálok minden nap képet feltenni Pöriről

a mai téma az állatutánzás: szurikáta póznak hívjuk ezt, ha valami nagyon érdekes.

Szólj hozzá!


2009.07.18. 09:32 Krizzta

Kevés ilyen lusta macskát láttam

Pedig volt előtte macskám régebben, kettő is, de nem emlékszem, hogy azok ennyire lusták lettek volna. Éjszaka sem zaklattak, Pörinél még mindig nem javult az éjszakai aktivitás, akár játszunk vele sokat, akár nem. Augusztusban lesz 1 éves.

Undi ezzel a testtartással, nem?

Közelebbről...

Zöldszemű, és béka is.

A macskanyelvet még mindig nem tudja jól, a játékát szokta csak megfújni, ha nem éri el időben, ránk egyszer fújt csak, mostanában. Amikor pici volt, olyan kis hangtalan volt, de mostanra megjött a hangja, sokat nyávog,dumál(éjszaka is), és ha rászól az ember, hogy csend, visszadumál...

Szólj hozzá!


2009.04.16. 20:49 Krizzta

Nem tudom, ki hogy van vele...

...de nekem néha agyamra megy a macska. Imádom, szeretem, de amire nyűgös vagyok, az az, hogy hagyjanak aludni! A gyerek is szépen, saját szobájában(végre) alussza az igazak álmát, nekünk is rendben van a hálónk, és mióta ezek rendben vannak, azóta nem aludtunk egy éjszakát sem végig, a "dög" miatt. Azt mondják, hiába éjszakai állat a macska, egy idő után megszokja a gazda bioritmusát, és felveszi azt. Eszerint neki is aludnia kéne éjjel, de neeem....Hiába játszunk vele napközben, fárasztjuk, dögönyözzük, nyúzzuk, mégsem bírja nyugton az éjszakát. Most ott tartunk, hogy be kell zárnunk a fürdőszobába éjszakára, mert különben a csukott ajtókon kaparva jelzi, hogy neki be kell mennie a szobáinkba. De ha beengedi valamelyikünk, nem fekszik le szépen, hanem elkezd minden mancsába akadó- márpedig beleakad;-)- dologgal játszani, csörömpölni. Így megint a fürdő a vége, ahol ideig-óráig bírja, de utána nyávog, kapar, mint aki megveszett, mert neki ki kell jönni(az alom, friss víz, kaja bekészítve a fürdőbe természetesen). Ilyenkor jön a grabancrázás- seggreverés- lecsittelés kombó, ami vagy hat, vagy nem. De legalább egyszer fel kell kel(te)nie minket, szegény uram már simán alszik a kádban fél éjszakákat, ha én megyek ki hozzá, akkor már nem tudok visszaaludni, olvasás vagy netezés, a dög ilyenkor csendben alszik a lábunknál.

Odavan a büdös cipőkért...

Kedvenc egerével türemkedik ki a házából

Fürdeni szeret még mindig, de törölközni nem

Szekrény alatt jaj, de jó- ez a döglöttmacska-póz:-D

Mancsmosás nagy precizitással

A zöld szemű szörnyeteg

 

Szépen kérem, ha van használható ötletetek, osszátok meg velünk, mert ennek előbb-utóbb rossz vége lehet... A velünk alvás nem megoldás, mert nem működik. A mindent elpakolni sem működik, üres lakásban nem lehet lakni. Valami egyéb?:-)

 

1 komment


2009.01.24. 17:54 Krizzta

Csak képekben

2 komment


2009.01.12. 20:26 Krizzta

A kedvenc képem

Egy cicó, ha játszik...;-)

Szólj hozzá!


2009.01.02. 01:50 Krizzta

Októbertől január 1-ig. Ilyen volt...

...és ilyen lett;-) Még nincs vége, hiszen csak 4 és fél hónapos!:)

Szólj hozzá!


2008.12.15. 06:59 Krizzta

Itt a bizonyíték

Pöri pacsál:-))))

Szólj hozzá!

Címkék: videó


2008.12.12. 12:56 Krizzta

Help!!!

Nincs sok időm írni, de van egy fontos kérdésem!!!!!

Mit csináltok egy olyan maine coon kölyökkel, "aki" annyira vízmániás, hogy a vizestáljából is kijátssza a vizet? Rakjam a tálját a fürdőkádba? Vagy vegyek neki olyan adagolós itatót mint a hörcsögöknek? Vagy mit csináljak? Még ilyen problémám nem volt macskával, de ilyen fajtám sem volt sosem. Gyerekek, ez úgy szereti a vizet, mintha előző életében halacska lett volna, ha meghallja folyni valahol a vizet, egyből odaszalad, és ha lehetősége van, bele is megy. 2 fürdésen is túl van már, pedig mi nem szerettük volna!!!:-)

Segítsetek valami jó tanáccsal légyszíves!!!

 

Nemsokára egy bővebb adag Pörkölttel szolgálok képekben, videón;-)

4 komment


2008.11.16. 07:49 Krizzta

Gyorsan megy az idő...

...de Pöri minden akadályt jól vesz. Azóta már túl van az első két oltásán, vett részt 10 fős gyerekzsúron, és nő, nő, nem mondom, kicsit rosszalkodik is már, de egyébként nagyon jó cicc. Nem szokott hangosan nyávogni, de az állatorvosnál aztán kiereszti a hangját, utána pedig ha hazaérünk, alszik vagy másfél órát, kipihenni a stresszt;-). A buli elején beraktam a hálónkba, nehogy sokkot kapjon az egyszerre simogató-visítozó gyerekektől, de mikor egy jó alvás után kijött a zsivajba, nagyon barátságos volt, hál'Istennek a gyerekek sem nyúzták-húzták,  de nem bújt el előlük, nem fújt, nem karmolt. Tette a dolgát, beállt ő is játszani.

Ja, túlvan az első vizes élményen, elvégre maine coon vagy mi a szösz:-). Amúgy is szeret a fürdőben lenni, aludt már a mosdóban, kádban, mászkál a kád alatt, meg a wc-je is ott van, de már többször szemezett a kádban csobogó vízzel, pénteken be is avatta magát: még nem ért hasáig a víz, de miután kétszer leszedtük a kád széléről, harmadszorra sikerült belemennie, és nem tűnt riadtnak, vagy ilyesmi, nem kepesztett kifelé, úgy kellett kiszedni, megtöröltük és egy kicsit meghajszárítóztuk. Ezen is ki voltam akadva, mármint hogy hagyta magát fujatni, mert a régi cicáim egyike sem bírta, még a helységből is kimenekült! Na ő nem, szépen hagyta, hogy a lábait megszárítsuk. Nyáron, addigra már nagy lesz, a kánikulában majd vehet hűsítő fürdőt, ha szeretne...;-)

Kütyümániás, szeret a billentyűzeten aludni, és nem egyszer beül a tv elé, közelről követi az eseményeket. Szeret háton feküdni, magasba nyújtott mancsokkal, képek később mellékelve.

Szólj hozzá!


2008.10.29. 10:39 Krizzta

Pöri 9 hetes

...volt pénteken :)

Egyre aktívabb, nagyokat játszunk, a 6 éves lányunkkal is jókat viháncolnak, még mindig jó kis cica.

szeret tollat rágcsálni,

 

aztán alszik kicsit, 

aztán felébred, és játszik,

szeret cipőzni,

aztán alszik,

és cipő újra

Szólj hozzá!


2008.10.25. 08:57 Krizzta

Pörkölt cica október 10-én került hozzánk, az ő életét fogjátok látni, főleg képeken, videókon, de néha írunk is róla, mert van amit képekkel nem tudunk elmondani... Ma a változatos alvástechnikákkal ismerkedhettek meg ;-)

 

Szólj hozzá!